Zijwanden & Deuren

Zijwanden & Deuren

Optimaliseer uw terrasoverkapping, geheel naar úw wens!

Veranda-grijs

Een spie creëert veel privacy en beschermt tegen inregenen en wind. Met een spie sluit u de terrasoverkapping, veranda of tuinkamer aan de zijkanten waarbij u gebruik maakt van uw bestaande tuinafscheiding. Een spie kan worden uitgevoerd in glas of met polycarbonaat. Ook hier kunt u extra voordeel hebben als u gebruik maakt van de Zonwerende IR opaal  plaat als uw tuin op het oosten of westen licht.

Wand-modern-2
Zijwanden zijn er in zeer veel verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor vol glas als het uitzicht belangrijk is. Ook kunt u kiezen  voor Aluminium-, composiet- en/of  houten rabatdelen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk eventueel aangevuld met een spie voor de lichtinval. Ook zijwanden worden door Design Veranda op maat gefabriceerd, geleverd en geplaatst. Kijk u bij de foto’s onderaan deze pagina om een idee te krijgen van de mogelijkheden en eventueel inspiratie op te doen. Ook kunt u uw zijwand als schutting doortrekken. Of onze aluminium, hardhouten of composiet zijwanden als onderhoudsvrije schutting door laten lopen.

Tuinkamer-Lelystad-b

Uniek Design Veranda Schuifwandsysteem, maatwerk voor elke terrasoverkapping of veranda!
Design Veranda biedt u speciaal voor de veranda ontwikkelde vol glas schuifdeursystemen. Permanente ontluchting, dus geen condens vorming. Het systeem is zelfdragend en dus toepasbaar in elke terrasoverkapping of veranda. Ook die van u. Hoogte en breedte zijn variabel dus ook voor u passend te maken.

Vaste wanden aan de voorzijde, open slaande deuren en/of schuifdeuren.Er zijn zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. Ook voor het creëren van een tuinkamer kan Design Veranda u alle informatie verschaffen en een vrijblijvende offerte op maat maken. Voor nu, of in de toekomst.

Een greep uit de door ons geplaatste wanden en deuren

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter