Veranda op Maat

Veranda op Maat

Bouw uw veranda geheel op maat, geheel naar úw wens!

Veranda-grijs

Een veranda volledig op maat laten maken. Heeft u een situatie waarin u denkt dat een veranda niet mogelijk is of heeft u van een ander gehoord dat het niet mogelijk is?Design Veranda gaat graag de uitdaging aan. Design Veranda denkt in oplossingen, waardoor wij al veel mooie projecten hebben kunnen realiseren. Loopt u tuin schreef weg? Heeft u aparte hoeken, afvoerbuizen of andere opstakels, laat het ons weten. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om ook uw droom te kunnen verwezenlijken.

Veranda in waaiervorm zijn er in veel situaties te bedenken. Een waaierdak is een ideale oplossing om uw veranda om de hoek te laten lopen. In veel situaties komt het voor dat de hoek niet helemaal een 90 graden is, hierdoor zijn wij genoodzaakt gebruik te maten van een polycarbonaat dak die wij voor u op maat kunnen maken. Op deze pagina, in ons fotoboek en op onze Facebookpagina vind u uitgebreide voorbeelden van veranda’s die volledig op maat zijn gemaakt. Door de vele mogelijkheden die een maatwerk veranda biedt, kunt u zelf de keuze maken hoe groot u uw veranda wilt hebben. Design Veranda zorgt ervoor dat uw veranda perfect aansluit op uw bestaande schutting of erfafscheiding.

Tuinkamer-Lelystad-b

Uw veranda op maat ook volledig dicht?
Design Veranda biedt u speciaal voor de veranda ontwikkelde vol glasschuifdeursystemen. Permanente ontluchting, dus geen condens vorming. Het systeem is zelfdragend en dus toepasbaar in elke terrasoverkapping of veranda. Ook die van u. Hoogte en breedte zijn variabel dus ook voor u passend te maken.
Design Veranda Tuinkamers (57)

Vaste wanden aan de voorzijde, open slaande deuren en/of schuifdeuren.Er zijn zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. Ook voor het creëren van een tuinkamer kan Design Veranda u alle informatie verschaffen en een vrijblijvende offerte op maat maken. Voor nu, of in de toekomst.

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter