Veranda Assen gezocht?

Veranda Assen gezocht?

Design Veranda Assen

U vindt onze veranda’s in de regio Assen
U zou toch ook het liefst ieder seizoen van uw tuin willen genieten? Door het Nederlandse weer doet u dat nu vooral ’s zomers, maar met een veranda kan dat het hele jaar door! U kunt er heerlijk zitten in de eerste zonnestralen van de lente met een kopje koffie. Of juist nog eens een avondje gezellig buiten borrelen in de herfst. Met een veranda is dat geen enkel probleem en geniet u maximaal van uw tuin en de buitenlucht. Het is net of u een stukje van de tuin bij u naar binnen haalt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een veranda in Assen? Neem dan eens contact op met Design Veranda voor een advies op maat.

Vergroot uw woongenot met een veranda
Design Veranda levert veranda’s van hoogwaardige kwaliteit door heel Nederland. Ook in Assen staan we voor u klaar met maatwerk en professionele service. We komen eerst bij u langs om uw specifieke situatie te kijken en persoonlijk advies te geven voor een veranda. Als u na een vrijblijvende offerte akkoord gaat, zorgen we voor een snelle levering en een vakkundige plaatsing. Zo kunt u snel van uw veranda gebruik maken en genieten van de buitenlucht. Overweegt u om uiteindelijk te kiezen voor een complete tuinkamer? Dan is het goed om te weten dat Design Veranda uw veranda altijd verder kan uitbreiden met zijwanden en deuren.

Op zoek naar een veranda in Assen? Informeer gratis en vrijblijvend!
Met een veranda maakt u uw eigen huis nog aantrekkelijker. Niet alleen met het oog op een mogelijke verkoop in de toekomst, maar natuurlijk ook vooral voor uzelf. Het is een heerlijke plek om met vrienden en familie te zitten, waar u comfortabel geniet van de buitenlucht en de gezelligheid. Wij werken met de beste materialen en zorgen uiteraard voor een zorgvuldige plaatsing en afwerking van uw veranda. Op die manier kunt u nog jaren genieten van uw veranda. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer en kunnen u ook verwelkomen op één van onze bezichtigingslocaties in en rondom Assen.

Design Veranda, Tevredenheid voorop!

Vraag offerte aan Contact

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter