Tuinkamer

Tuinkamer

Een tuinkamer van Design Veranda, direct of in fases!

Een veranda of terrasoverkapping van Design Veranda is standaard voorbereid op het creëren van een tuinkamer. Een tuinkamer (onderdeel van de tuin) kan ook voor u een zeer betaalbaar alternatief zijn voor een serre (onderdeel van het huis). Een groot voordeel daarvan is dat een veranda/tuinkamer onder de wettelijke regeling 30 m2, vergunningsvrije plaatsing valt. Design Veranda maakt van uw terrasoverkapping, wel of niet bij ons aangeschaft, een Design Veranda tuinkamer.

Thuinkamer Valthe

Zijwanden, wanden aan de voorzijde, openslaande deuren en/of schuifdeuren. Er zijn zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. Ook voor het creëren van een tuinkamer kan Design Veranda u alle informatie verschaffen en een vrijblijvende offerte op maat maken. Voor nu, of in de toekomst. Direct in geheel geplaatst of in fases:

  • Fase 1: de veranda of terrasoverkapping
  • Fase 2: zijwanden
  • Fase 3: voorzijde

Omdat een Design Veranda is voorbereid op een mogelijke toekomstige uitbreiding is er voor u altijd de mogelijkheid uw droom-veranda c.q. tuinkamer in fases te realiseren, maar kunt u nu al reeds van de voordelen van uw terrasoverkapping genieten. U ‘groeit’ naar uw ultieme droom.

Een offerte van Design Veranda kent geen bijkomende kosten, is altijd compleet, inclusief opties en vele standaard extra’s.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies, of prijsopgave.

Voor advies of een afspraak kunt u ons gratis bereiken via telefoon 0800-8095 of via mail / contactformulier. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw van persoonlijk advies te voorzien en om ter plaatse te bekijken wat de mogelijkheden zijn.


Een greep uit de door ons geplaatste tuinkamers

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter