Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping, ook wel veranda genoemd is optimaal genieten van het buitenleven!

Een terrasoverkapping van Design Veranda is maatwerk. 3 meter en 90 cm is 3 meter en 90 cm, en 5 meter en 10 cm is ook daadwerkelijk 5 meter en 10 cm, zonder meerkosten. Geen enkele terrasoverkapping van Design Veranda is daarom standaard. Elke terrasoverkapping, groot of klein is steeds weer een uniek project, úw project! Een overkapping van 2 m x 2,5 of een veranda van 15 m breed x 5 m diep, u bent bij Design Veranda aan het juiste adres. Met de unieke verstevigde goot kan een overspanning van tot 7 meter met 2 staanders worden volstaan. Ideaal voor een tussenwoning.
Een terrasoverkapping is standaard voorbereid op het groeien naar een tuinkamer.

breed-terrasoverkapping

Zijwanden, wanden aan de voorzijde, openslaande deuren en/of schuifdeuren. Er zijn zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. Maar altijd tegen de scherpste prijs. Ook voor het creëren van een tuinkamer kan Design Veranda u alle informatie verschaffen en een vrijblijvende offerte op maat maken. Voor nu, of in de toekomst.

Voordelen van een terrasoverkapping

  • Met de aanschaf van een terrasoverkapping creëert u direct waardevermeerdering van uw huis!
  • Een terrasoverkapping van Design Veranda is gemaakt van aluminium van hoogwaardige kwaliteit.
  • De terrasoverkapping is onderhoudsvrij en biedt een sterke constructie die levenslang mee gaat.
  • Met de bij uw Design Veranda standaard bijgeleverde dimbare led verlichting met afstandsbediening geniet u ook ’s avonds van uw terrasoverkapping.
  • Een droge rookplek voor uw huisgenoot of visite.
  • Van terrasoverkapping naar tuinkamer, makkelijk te realiseren!
  • Met de zon- én hittewerende dakplaten heeft u géén zonwering meer nodig en blijft het ook in de volle zon heerlijk koel onder uw Terrasoverkapping.

Bij Design Veranda staan kwaliteit, maatwerk en service centraal

Voor advies of een afspraak kunt u ons gratis bereiken via telefoon 0800-8095 of via mail / contactformulier. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om u van persoonlijk advies te voorzien en bekijken ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt van ons dan direct een offerte op maat, die volledig aansluit op uw wensen.

Een greep uit de door ons geplaatste terrasoverkappingen

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter