Superior Veranda

Superior Veranda

De Superior Veranda

Deze nieuwe innovatie in de markt, de Superior Veranda.

Het product is de oplossing voor horecaondernemers en terrasuitbaters waar ze al jaren op wachten! Dankzij het gebruik van speciale metaalsoorten als versterking in de liggers en in de goot lukt het met deze Superior Veranda overspanningen te halen die nooit eerder mogelijk waren.

De brede overkapping biedt met name hotels, restaurants en andere horecagelegenheden enorme voordelen. Vaak staan de staanders van hun terrassen, serres of overkappingen in de weg. Als die op minder staanders rusten, scheelt dat verlies aan uitzicht, gehannes voor personeel en is er meer ruimte voor meubilair. Bovendien geeft de Superior Veranda een meer robuuste uitstraling.

Superiorveranda-designveranda

Tot nu toe kwamen veranda’s en terrasoverkappingen op twee staanders niet verder dan een breedte van zes meter en een diepte van drie meter, zonder dat de sterkte of draagkracht in gevaar kwam. Vooral bij een glazen dakbedekking werd dit keer op keer een probleem.

De Superior Veranda haalt een breedte van zeven meter en een diepte van zes meter. Het dak kan bedekt worden met glas tot een dikte van 12 millimeter of polycarbonaat. Desondanks voldoet de draag- en spankracht aan strenge Duitse normen en kan de overkapping zware sneeuwlast dragen.

De Superior Veranda is geschikt voor horeca, maar ook voor particulieren en andere projecten waarbij een brede en extra diepe overkapping gewenst is.

Te bewonderen in onze showroom in Deventer, Dordrechtweg 25, (op afspraak).

Een offerte van Design Veranda kent geen bijkomende kosten, is altijd compleet, inclusief opties en vele standaard extra’s.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, advies, of prijsopgave.

Voor advies of een afspraak kunt u ons gratis bereiken via telefoon 0800-8095 of via mail / contactformulier. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw van persoonlijk advies te voorzien en om ter plaatse te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter