Over ons

Over ons

In september 2010 is besloten Design Veranda’s te produceren voorzien van alle beschikbare opties, en af te stappen van de op het internet overheersende +++ prijzen. De aandacht vragen met absurd lage prijzen welke later blijken alle basis benodigdheden van een veranda te missen.

Het concept van Design Veranda is uniek in Nederland. Design Veranda’s vindt u door heel Nederland. Niet op dure showparken die in uw prijs moeten worden doorberekend, maar in uw provincie, woonplaats, wijk of straat. Maatwerk veranda’s aangepast aan uw woning en wensen.

Design Veranda heeft gekozen voor specialisme, veranda’s en tuinkamers, standaard en in speciale vorm, altijd passend. Ook uw specifieke wens zien wij als onze uitdaging . Maar ook een standaard veranda wordt door onze ervaring naadloos in een dag bij u geïnstalleerd.De kosten blijven daardoor laag en uw veranda cq overkapping zeer betaalbaar.
Omdat wij van mening zijn dat het plaatsen van een veranda vakwerk levert Design Veranda in principe uitsluitend veranda’s inclusief montage.

De door SAPA ontwikkelde veranda’s van Design Veranda kunnen tot 7 meter met slechts staanders worden geplaatst, met een ronde goot zelfs tot 8 meter. Zij bestaan uit de beste hoogwaardige aluminium onderdelen en dakplaten. Dat vraagt het juiste bewerkingsmateriaal en de juiste kennis. Als u toch zelf wenst te plaatsen heeft Design Veranda daar echter ook uitgekiende pakketten voor samen gesteld, doch deze veranda’s hebben boven 4 meter een 3e staander.

Het concept van Design Veranda is gebaseerd op referenties. Elk afgeleverd product moet dan ook volledig naar wens worden afgeleverd zodat de klant dit enthousiast aan een nieuwe potentiële klant doorgeeft. Daar ligt ons bestaansrecht, en Design Veranda bewijst al jaren dat dit concept goed functioneert. Ruim 400 tevreden klanten gingen u het afgelopen jaar voor. En daar zijn we natuurlijk trots op! Wij zien 2015 dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter