Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer van Design-Veranda.nl!

De op deze website getoonde informatie wordt met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Design-Veranda.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over diensten die door Design-Veranda.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Design-Veranda.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Design-Veranda.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Design-Veranda.nl opgenomen informatie en tarieven.

Verwijzingen naar andere sites zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Design-Veranda.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden.

Alle informatie m.b.t. content ( foto’s, tekst e.d.) zijn en blijven eigendom van Design-Veranda. Het is niet toegestaan deze informatie ( foto’s, tekst e.d.) letterlijk dan wel deels aangepast over te nemen “te kopiëren” voor eigen gebruik.

Aanpassen Disclaimer…

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer aan te passen.
Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter