10 jaar Garantie

10 jaar Garantie

ALUMINIUM, 10 jaar garantie op materialen én coating

Met een Design Veranda heeft u een hoogwaardige kwaliteit van aluminium die modulaire tuinoplossingen mogelijk maakt. Hoogwaardig gecoat aluminium is het perfecte basis materiaal voor solide oplossingen, zoals Veranda´s, Carports maar ook onderhoudsvrije aluminium schuttingen.

Duurzame keuzes
De zorg voor onze omgeving, ons milieu, is de basis van ons handelen. Kernwoorden hierbij zijn duurzaam gebruik van hulpbronnen, terugwinnen en recyclen. Aluminium laat zich perfect recyclen zonder enig kwaliteitsverlies. Daarbij wordt slechts een fractie gebruikt van de energie die nodig is voor de productie van primair aluminium. Aluminium wordt bovendien op milieuvriendelijke wijze uit erts gewonnen. Als uw voorkeur uitgaat naar duurzame en milieuvriendelijke tuin-oplossingen, dan passen de oplossingen van Design Veranda zeker bij u!

SAPA
Design Veranda heeft een duidelijke keuze gemaakt voor de hoge kwaliteit aluminium van SAPA. SAPA biedt de best mogelijke kwaliteit op het gebied van coating, dit volgens Noord-Europese kwaliteitsnormen.
Sapa Profiles Nederland beschikt over de volgende wettelijke certificeringen:
– ISO 9001
– ISO 14001
– ISO / TS 16949
– Qualanod
– Qualicoat
– GSB Master (2011)
– CE EN 15088-1:2005 Qualicoat 6 normen.

Wie is SAPA?
Sapa Profiles Nederland is onderdeel van Sapa AB, een internationale groep die is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige aluminiumproducten. Sapa Profiles is marktleider op het gebied van aluminium extrusieprofielen. Het marktaandeel in Europa bedraagt 16 procent. In de Verenigde Staten is dat 21 procent. Binnen de Sapa Groep werken ruim 13.000 medewerkers dagelijks enthousiast aan het realiseren van de meest uiteenlopende wensen van de klant. De gecumuleerde omzet van Sapa bedraagt wereldwijd ongeveer 3 miljard euro. Sapa Profiles heeft in Nederland drie vestigingen: Drunen, Harderwijk en Hoogezand. Het uitgebreide machinepark in Nederland bestaat onder meer uit vijf extrusiepersen, twee anodiseerlijnen, een verticale poedercoatlijn, een Protoshop en een groot aantal gespecialiseerde machines voor het uitvoeren van alle verspanende bewerkingen.

Laatste Nieuws

PAASWEEKEND OPEN! Vrijdag - zaterdag - maandag 10:00 - 16:00 uur Design Veranda Showroom!
MA - VR 9:00 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur. (s'avonds en in het weekend, op afspraak), Dordrechtweg 25 te Deventer! Bekijk onze meest recente projecten op Facebook. Hier komen dagelijks onze nieuwste projecten op te staan. Ziet u iets wat bij u past? Geef ons dan de naam van de foto door of de datum van het facebook bericht met uw gewenste maten..

Bel mij terug

Wij nemen graag contact met u op...

Laat hieronder even uw nummer achter